fredag 14 december 2012

Glutenfrikost.se

När jag surfade runt för att hitta länkar till mitt föregående inlägg ramlade jag över en artikel om Olle Fastrup och Max Henningsson. De läser sista året på företagarprogrammet på Europaskolan i Strängnäs och deras projektarbete bygger på en idé om att skapa en hemsida för glutenfria recept. Frågeställningen för projektarbetet är i grunden: Hur kan man få 3000 besökare till en hemsida utan marknadsföringsbudget? Varken Olle eller Max är själva intoleranta, men de insåg att det saknas en receptbank på nätet för glutenfria recept. 

De tog uppdraget på allvar och i dag är hemsidan i full gång och heter Glutenfrikost.se. Den bygger att besökarna själva hjälper till med att bidra med recept. På hemsidan finns även en karta som underlättar för glutenintoleranta personer när de ska äta ute. 

Jag har besökt Glutenfrikost.se och tycker att de har gjort ett riktigt bra arbete så hjälp Olle och Max att nå sitt mål med 3000 besökare genom att själv surfa in på sidan och bidra med ett recept eller låt dig inspireras av recepten som redan är upplagda.

Må väl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar