måndag 10 december 2012

Vintergåvor i ett snöfyllt Malmö

Bor du i Malmö eller i närmaste omkretsen har just du möjligheten att göra ett eller flera barn glada i jul.

Du har säkert läst på facebook, i sydsvenskan eller sett på TV4 nyhetsmorgon att det på Kafé Agnez i Malmö sker en leksaksinsamling för att barn i fattiga familjer ska kunna få en julklapp. Insamlingen pågår fram till fredagen den 14 december och du kan lämna in klapparna under Kafé Agnez öppentider dvs. mellan kl 11:00 och 18:00. Adressen är Agnesgatan 11.

Själv vadade jag genom ett snöfyllt Malmö, med destination Agnesgatan, tidigare i eftermiddag med ett par klappar i högsta hugg. När jag överlämnat presenterna till cafébiträdet passade jag på att fråga henne om Kafé Agnez glutenfria utbud. Hon berättade att maten alltid är glutenfri och om du är intolerant så får du glutenfritt knäckebröd till maten istället för vanligt bröd. Är du sugen på en kopp kaffe finns det ett par glutenfria bakelser att välja mellan.

Har du några leksaker eller kläder över där hemma som du/ni inte använder så passa på att sprida lite julglädje genom att förgylla någon annans tillvaro. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Må väl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar